Autoschade? Heeft u een officieel autoschade (taxatie) rapport nodig?

Het is niet meer nodig om bij een schadebedrijf langs te gaan. Gebruik de schade-app van Schadesupport, dit scheelt tijd en geld.

Maak zelf foto's van de schade en upload deze in 2 minuten naar onze applicatie. Dan maken wij vervolgens binnen 48 uur het officiële schaderapport of de pro-forma-nota voor u in orde.

Hoe werkt SchadeSupport.nl?

Neem altijd eerst contact op met de verzekeringsmaatschappij in kwestie:
- Bij All-risk (Casco) dekking: uw eigen verzekeringsmaatschappij;
- Bij WA of WA+ dekking: de verzekeraar van de tegenpartij.

Wordt er een claim opgesteld door de verzekeraar?
Dan zal de verzekeringsmaatschappij u verzoeken om een schaderapport of een pro-forma-nota te laten maken. Normaal gesproken moest u hiervoor altijd naar een schadeherstelbedrijf te gaan.
 

Schadesupport maakt het je makkelijker!

Onze officiële, gecertificeerde schade taxateurs snappen dat u geen maanden wilt wachten op een afspraak. Daarom maakt Schadesupport het mogelijk om direct online een schaderapport op te vragen. Dit scheelt tijd en geld.

Binnen 48 uur ontvangt u een officieel schaderapport via e-mail. Deze kan u direct doorsturen naar de verzekeringsmaatschappij. De experts van de verzekeringsmaatschappij zullen zich vervolgens over uw schaderapport buigen. Zodra de claim is toegewezen krijgt u het schadebedrag uitgekeerd van de verzekeringsmaatschappij en kunt u direct de auto laten repareren. Vraag vandaag nog jouw schaderapport aan! De kosten zijn slechts 49,95 euro.

No Cure No Pay.

Mocht de schade niet overzichtelijk genoeg zijn, of te complex, om vanaf foto’s te beoordelen, dan berichten wij u hierover. Wij kunnen u dan eventueel advieseren bij het maken van nieuwe fotos of u krijgt de taxatiekosten terug gestort.